ReikiTalk – Spiertesten

ReikiTalk: pure magie voor jezelf én anderen….

“Reiki” = Universele Energie
“Talk”  = Communiceren, dus om kort te gaan:

ReikiTalk, het leren communiceren met de Universele Energie – bijzonder….

Hoe gaat dit in zijn werk?
Ons onderbewustzijn is als het ware de harde schijf van onze computer. Hier is van alles opgeslagen betreffende onze gezondheid, maar ook wat de oorzaak is van je niet wel bevinden. Via spiertesten (bekend uit de kinesiologie, Touch for Health) en stapsgewijs uitvragen wordt de oorsprong van een ongewenste situatie opgespoord. Uitgangspunt hierbij is dat je onderbewuste alle antwoorden weet. Via onze spieren kunnen wij communiceren met ons onderbewustzijn . Uit de spierspanning bij het testen blijkt wanneer een vraag een JA is of een NEE. Dit is een beproefde techniek die reeds bij meerdere therapievormen wordt toegepast. Zo kunnen we dus achter de oorzaak van het probleem komen. Dit onderbewustzijn weet te allen tijden wat goed voor ons is. Dus ook welke behandeling voor ons zal werken.

Waar voor te gebruiken
Je zit met een probleem en weet niet hoe dit aan te pakken, dit zijn meestal emotionele problemen. Opsporen en opruimen van allerlei disbalansen in de voeding, de emotionele huishouding, allergieën ed. Als er duidelijkheid is omtrent de oorzaak van de klacht wordt er een persoonsgericht behandelplan opgesteld. Dat kan dus ook betekenen, naar de reguliere geneeskunde. Het allerbelangrijkst is dat je je weer goed gaat voelen.

Een ondersteuning bij allerlei situaties: stress, verdriet, rouwverwerking, onzekerheid, dominant gedrag, nerveusheid, ADHD en concentratieproblemen.
Ook is deze methode goed te gebruiken voor het behandelen van het ongeboren kind, baby`s en heel jonge kinderen.

Deze methode is wetenschappelijk onderzocht en positief beoordeeld door het Academisch Ziekenhuis Utrecht.

 


Gezondheidspraktijk Ouder-Amstel is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel en goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Abcoude, Mijdrecht, Diemen en Weesp. Een goede keus als het gaat om Myo Fascia Behandeling, Bowen / Emmett Therapie, Spiertesten, Kinesiologie, Voedingsadvies, Fonoforese, Schussler zouten, Energetische ondersteuning middels bloesemdruppels, Bachbloesem, Yana, Coaching, Lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen, verminderen van stress, pijnbestrijding, rugklachten, pijnlijke schouders, tenniselleboog, pijnlijke knieën, astma, ademhalingsproblemen, long covid longen, hooikoorts, hoofdpijn, stofwisselingsproblemen, darm problemen, nier problemen, slaapproblemen, ontspanning, Burn-out, Littekenbehandeling, herstel na operatie, energiek, fit, in balans en bedplassen bij jonge kinderen.