Cliënt ervaringen

Ik wil U er op attenderen dat dit persoonlijke ervaringen zijn.
Ieder mens is uniek en de ervaring ook!
Uw situatie / klacht kan ogenschijnlijk overeenkomen, de behandeling kan verschillen!

Tenniselleboog.
Beste Suzan,
Langs deze weg wil ik je even laten weten dat alles goed met me gaat en dat de tennisarm klachten verholpen lijken.
Ik tennis inmiddels sinds twee maanden weer 1x per week zonder klachten.
Komende periode zal ik de frequentie proberen te verhogen.
Jouw behandelingen zijn daarbij zeer welkom gebleken.
Dank hier voor en succes met de beoefening van je vak.
Nb. Als ik in de toekomst weer klachten ervaar weet ik je te vinden!

Stemvorken = Fonoforese of Toonpunctuur.
Op dit moment heb ik het heel druk (gezin, nieuwe baan, opleiding, mantelzorger, etc).
Suzan is voor mij als oud collega, maar ook in haar rol als natuurgeneeskundige geen onbekende. Dus toen ze me vertelde over de nieuwe behandeling met stemvorken wat bijdraagt aan ontspanning wilde ik dat eens ervaren.
Heel grappig hoe het werkt. Ik hoorde het geluid vaak meer dan dat ik de aanrakingen voelde. Toch gebeurde er wat in mijn lichaam. Het gebied (bovenlichaam/onderlichaam) waar ze op dat moment bezig was werd zwaar. Ik merkte ook een soort volledige ontspanning, terwijl ik daar normaal niet zo goed in ben. Ik ben altijd te nieuwsgierig om te luisteren waar ze loopt en wat ze doet. Nu betrapte ik me er een paar keer op dat ik zacht begon te snurken tijdens de behandeling. Aan het einde van de behandeling had ik een ontspannen, loom en licht tintelend gevoel in mijn lichaam. Net zoals na een massage alleen nu zonder de rode en gevoelige huid die je daar normaal aan over houdt. Het tintelende gevoel had ik zelfs de volgende dag en nacht ook nog. Heerlijk!!! Bedankt Suzan voor deze ontspannen en relaxte ervaring!!!

Zonder echt lichamelijke klachten maar met veel onrust in het hoofd, heb ik mij door Suzan laten behandelen met de Stemvorken/Fonoforese. Ik was niet bekend met deze therapie en Suzan nam alle tijd om uit te leggen wat het precies inhoud. Ze liet de verschillende stemvorken zien (en horen). Ze vroeg of ik er klaar voor was en ik mocht plaatsnemen op de behandeltafel. Naarmate de behandeling vorderde kwam er meer rust in mijn lijf en hoofd, ik raakte volledig ontspannen. Deze heerlijke ontspanning heb ik ook de volgende dagen ervaren.

Mijn tip: verwen jezelf af en toe met deze fijne behandeling!

Bowen Therapie / Emmett Therapie.
Na een aantal stressvolle maanden en vervolgens een operatie (nekhernia), schoot het niet op met mijn herstel. De operatie had het gewenste effect; pijnvrij en bewegingsvrijheid, maar mijn conditie bleef ver onder de maat. Het leek of ik totaal verkrampte. Na een consult bij Suzan heeft zij een lymphedrainage toegepast en ging ik met ondersteunende Schusslerzouten naar huis. In één week met sprongen vooruit. Yeah ik loop weer ontspannen zo’n 15 minuten en heb van de week 12 km gefietst!!! Bijzondere ervaring. Dank je wel, Suzan. Ook dat je het zo helder uitlegt.

Pijnlijke bil.
Na een harde val bleef ik onder andere klachten houden van een pijnlijke bil en uitstraling naar mijn li been; na onderzoek was het geen hernia.
Zo kwam ik bij Suzan terecht voor een Bowen behandeling .
Meteen na de eerste keer waren mijn klachten beduidend minder , na de tweede behandeling waren ze weg en dat is na 8 maanden nog steeds zo.
Over Suzan: een heel prettig mens met gouden handjes!

Terugkomen in mijzelf.
Gelukkig zonder fysieke klachten, maar wel met een duidelijke vraag kwam ik bij Suzan Boomars terecht. In een tijd waar alles zo snel gaat; waar alles gewoon gedaan moet worden; de sneltrein eigenlijk nooit stopt had ik zo’n behoefte om meer echt te voelen wat er nou werkelijk in mij omging. Behoefte om in verbintenis te staan met je eigen lijf; je eigen gevoel.
Tip van mijn zus: probeer Bowen therapie. En dat heeft zeker geholpen. Het is een soort APK voor mij. Momenten van rust inbouwen waar ik dan weer even verder op kan borduren. En de rust die de site van Suzan uitstraalt is ook wat je zult ervaren wanneer je haar persoonlijk ontmoet. Iemand die je 100% zult vertrouwen en die heel zorgvuldig en liefdevol met je omgaat.
Erg fijn dat ik je ontmoet heb Suzan!

Nekklachten.
In verband met nekklachten heb ik contact opgenomen met Suzan Boomars om te kijken of zij wat voor mij kon betekenen.
Suzan stelde mij op mijn gemak en gaf aan welke houding voor mij op dat moment voor de behandeling het beste was.
Suzan legde uit wat zij ging doen en gaf mij daarnaast het advies een homeopathische gelei te gebruiken voor de spier.
Suzan gaf verder aan dat wanneer haar behandeling effect had gehad, ik een aantal dagen later nogmaals langs kon komen.
Omdat zij op andere plekken aan de slag ging dan waar de pijn zat, en mij dat verbaasde, stelde ik Suzan vragen die zij beantwoordde en dat klonk plausibel.
Met een spiegel liet Suzan mij zien dat mijn schouders a-symmetrisch ten opzichte van elkaar waren, Suzan vroeg mij rechtop te gaan zitten maar voor mijn gevoel zat ik rechtop.
Suzan gaf aan waardoor die a-symmetrie kon ontstaan.
Ik voelde me prettig en op mijn gemak bij Suzan.
Suzan maakte op mij een professionele indruk die weet waarmee zij bezig is.
De behandeling heeft mij erg goed gedaan, de pijn was al weken aanwezig maar na de behandeling binnen 3 dagen geheel verdwenen en is tot op heden niet terug gekeerd.

Trauma na ongeval.
Mijn collega huisarts, met wie ik de praktijk deel, had niet gedacht dat ik nog terug zou komen. Ik had een lelijk ongeluk gehad. Na diverse behandelingen en heel veel oefenen kon ik weer lopen, fietsen, lezen, werken, kortom schijnbaar gewoon functioneren. Maar ik was er duidelijk nog niet, voor mezelf dan. Een vriend adviseerde me Suzan te laten kijken. Met aangenaam resultaat waar ik zeer dankbaar voor ben. Met hele zachte technieken, compleet maatwerk, gaf Suzan me het leven naast mijn functioneren terug. In slechts enkele behandelingen, ik meen drie of vier. Zij wist gericht dat zetje te geven wat ik nodig had.
Mensen vragen me als huisarts wel eens of iets alternatiefs in hun geval zou kunnen helpen. Als dat alternatieve is wat Suzan doet, dan heb ik iemand waarnaar ik durf te verwijzen. Lidmaatschappen van beroepsverenigingen en certificaten zeggen mij niet zoveel omdat ik meestal niet weet wat dit concreet betekent. Haar technieken kan ik niet volledig overzien want mijn vak is anders.
Maar zij heeft het informele keurmerk; “zij mag aan mij komen”.

ADHD.
Ik ben met mijn 8 jarige zoon bij Suzan terecht gekomen, omdat hij de kenmerken van ADHD heeft en wij, wegens zijn gedrag in de klas, weer retour RIAG gestuurd werden. Ik wil hem zo lang mogelijk weg houden bij de Ritalin, maar er wel voor zorgen dat hij prettig in z`n vel blijft zitten. Via Suzan zit hij nu aan de Eye-Q (Omega 3). Dit is een voedingssupplement voor de hersenstofwisseling en het een goed resultaat kan geven. Het heeft alleen een iets langere inwerktijd. (ongeveer 3 maanden). Daarnaast heeft ze de Bowen Techniek bij hem toegepast. Ik ben van nature vrij sceptisch, maar had en heb het volste vertrouwen in Suzan. Ik zag tijdens de behandeling en erna duidelijk dingen veranderen bij hem. Op de vraag aan mijn zoon wat er nou precies met hem gebeurde, als hij bij Suzan was, gaf hij aan dat er dan allemaal Smily’s naar hem toegestuurd werden en daar werd hij volgens eigen zeggen rustig en blij van. Wij zijn maar 3x bij Suzan geweest en ik heb een ander kind. Ja! Hij is nog steeds druk als hij enthousiast is of iets spannends meemaakt, maar Suzan heeft hem en zijn lichaam geleerd hoe om te gaan met frustraties en boosheid. Het leven is voor hem een stuk gemakkelijker geworden. Zelfs zijn juffen zien duidelijk verschil (onrust in de klas beter te sturen en geen tot weinig conflicten bij de gymles). Suzan heeft het leven voor mijn zoon hanteerbaar en weer plezierig gemaakt en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Bedankt Suzan!!! Namens mijn zoon moet ik nog zeggen dat Suzan heel erg lief is en het bed (lees behandeltafel) erg lekker ligt.
Nb. naast bovengenoemde zijn aan het hele gezin Kinderremedies gegeven. Uitgezocht door de cliënt.

Rug en Nekklachten.
Na 8 jaar fysiotherapie, acupunctuur en andere therapieën wegens nek en rugklachten ben ik bij Suzan terecht gekomen. Nu ruim een jaar en wat behandelingen verder gaat het beter dan ooit!
De klachten zijn zo goed als verdwenen en mijn lichaam lost de problemen nu zelf op!
De toewijding die Suzan heeft voor haar patiënten is helemaal top!!
Ik zal iedereen aanbevelen voor de Bowen therapie!

Pijn in nek, schouder en arm.
Na een aantal jaar van flinke pijn in nek, schouder en arm en het slikken van pijnstillers beu, ben ik op aanraden van een kennis op zoek gegaan naar een therapeut die de Bowentechniek toepast. Aanvankelijk stond ik er erg sceptisch tegenover, maar aangezien regulaire behandelmethoden ook niets voor mij deden heb ik toch een afspraak gemaakt met Suzan Boomars. En nu, een vijftal behandelingen later, kan ik zeggen dat de pijn grotendeels verdwenen is en dat ik ook weer veel meer met mijn arm kan doen dan voorheen.
Reden om deze techniek en Suzan Boomars van harte aan te bevelen.
Indruk van Suzan en haar behandeling. Allereerst valt me op haar enthousiasme over haar vak in combinatie met een mate van nuchterheid. Dit maakt dat ik vanaf het begin het vertrouwen had in ‘goede handen’ te zijn.
Kwaliteiten die me opvielen tijdens de behandeling waren:
-Zorgvuldig
-Verantwoordelijk
-Praktisch
-Veelzijdig
-Enthousiast
-Serieus
-Toegewijd
-Behulpzaam
-Vriendelijk
Wat Suzan voor mij betekent in de hoedanigheid van haar werk is het volgende:
Het heeft mij inzicht gegeven hoe ik nu in het leven sta. Heeft mij wederom kennis laten maken met mijn sterke en mijn zwakke punten. ik ben hier door bewuster met mezelf bezig. Ik laat toe dat ook anderen van mij mogen houden. Wat betreft onze kinderen heeft het rust in het gezin gebracht. Heb ik het idee dat ze van binnen “opgeschoond” zijn. Ik geloof met name dat de visolie pillen een positieve bijdrage zijn voor het hele gezin!

 


Gezondheidspraktijk Ouder-Amstel is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel en goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Abcoude, Mijdrecht, Diemen en Weesp. Een goede keus als het gaat om Myo Fascia Behandeling, Bowen / Emmett Therapie, Spiertesten, Kinesiologie, Voedingsadvies, Fonoforese, Schussler zouten, Energetische ondersteuning middels bloesemdruppels, Bachbloesem, Yana, Coaching, Lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen, verminderen van stress, pijnbestrijding, rugklachten, pijnlijke schouders, tenniselleboog, pijnlijke knieën, astma, ademhalingsproblemen, long covid longen, hooikoorts, hoofdpijn, stofwisselingsproblemen, darm problemen, nier problemen, slaapproblemen, ontspanning, Burn-out, Littekenbehandeling, herstel na operatie, energiek, fit, in balans en bedplassen bij jonge kinderen.